Diensten

Huren van een verhuislift

Onze Diensten

Waarom
Oranje?

Bij OranjeLift tillen we niet alleen spullen, maar ook uw humeur! We streven ernaar om uw gezicht in een permanente glimlach te toveren door verhuizingen zo soepel te laten verlopen als een goed geoliede lift. Onze verhuisliften zijn zo goed onderhouden dat ze bijna zelf kunnen dansen, en ze volgen alle veiligheidsvoorschriften alsof hun leven ervan afhangt (wat eigenlijk ook zo is!).

Transparant en snel!

Tijd is kostbaar, daarom maken we het u makkelijk. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 60 seconden automatisch een gedetailleerd voorstel in uw inbox. Snelle service begint bij OranjeLift al vóór de verhuizing!

All-in liftservice

OranjeLift biedt drie veelzijdige liftopties: onze standaard verhuislift voor hoogbouw tot 13 verdiepingen, de wendbare aanhangerlift voor krappe stadslocaties, en de compacte Geda lift voor moeilijk bereikbare plekken. Voor elke verhuisuitdaging hebben wij de perfecte oplossing!

 

Allin verhuisliften service

OranjeLift biedt drie veelzijdige liftopties: onze standaard verhuislift voor hoogbouw tot 13 hoog, de wendbare aanhangerlift voor krappe stadslocaties, en de compacte Geda lift voor moeilijk bereikbare plekken. Voor elke verhuisuitdaging hebben wij de perfecte oplossing!

Flexibele boekingen

OranjeLift biedt flexibele tiloplossingen voor één of meer objecten. We zijn binnen een uur ter plaatse, of u nu last-minute hulp nodig heeft of vooruit plant. Eén telefoontje is genoeg voor onze snelle, betrouwbare service met een glimlach.

onze diensten

Group 5

Vraag nu een offerte aan

Onze diensten

Group 5

Contact

Slide 1
services-arr
1

Ladderlift

Ladderlift

Ladderlift

services-arr
2

Aanhangerlift

Aanhangerlift

Aanhangerlift

services-arr
3

Geda (Opbouwlift)

services-arr
4

Ladderlift (51 M) (15e)

Ladderlift (51 M) (15e)

Ladderlift (51 M) (15e)

'' Uw verhuizing onze zorg ''

''Uw verhuizing,

onze zorg''

Zodra we ter plaatse zijn, tovert onze vakkundige liftbediener de verhuislift tevoorschijn. Hij bedient de lift met de precisie van een uurwerkmaker en ruimt na afloop alles netjes op – alsof we er nooit geweest zijn (behalve dat uw spullen nu op de juiste plek staan, natuurlijk!).

 
 

Van zonsopgang tot zonsondergang staan we voor u klaar! OranjeLift tilt van 6:00 tot 20:00, want uw verhuizing wacht niet op kantooruren. Vroege vogel of nachtuil, wij liften met u mee!

 

Van de Rotterdamse haven tot de Amsterdamse grachten, en van Den Haag tot Haarlem – OranjeLift is er! We zijn thuis in heel Nederland, maar Zuid- en Noord-Holland? Dat is ons speelterrein! Waar u ook bent, van Hoek van Holland tot de Kop van Noord-Holland, wij tillen u naar nieuwe hoogtes!

 

Als de wind besluit een feestje te bouwen, moeten wij soms even pas op de plaats maken. Veiligheid eerst, zeggen wij! Bij stevige windstoten kunnen we helaas genoodzaakt zijn om ons liftavontuur kort te pauzeren. Niet omdat we bang zijn voor een bad hair day, maar om u en onze OranjeLift-helden veilig en wel te houden. Zodra de wind zijn wilde haren kwijt is, gaan we weer volle kracht vooruit!

 

Bij OranjeLift begrijpen we dat flexibiliteit key is. Onze planning is zo soepel als onze liften! In de meeste gevallen zijn we binnen een uur bij u op locatie. Of u nu last-minute hulp nodig heeft of ruim van tevoren wilt plannen, wij schikken ons naar uw agenda. Snelle service met een glimlach, dat is waar OranjeLift voor staat!